Nytt begagnatavtal med Gävle kommun

Genom det nya avtalet får Input interiör möjlighet att leverera begagnade möbler till Gävle kommuns interna möbelpool för återbruk.

Gävle kommun har startat en intern möbelpool för att ta tillvara på och återbruka kommunens möbler. Det finns även ett behov av att köpa in begagnade funktionella möbler till kommunen, vilket Input interiör genom det nya ramavtalet nu får möjlighet att tillgodose.

– Möbler ska hålla länge. Därför är vi glada för förtroendet och det positiva och tidsenliga nya avtalet. Den bas på tusentals kunder som Input interiör har i Norden bidrar till att vi kan erbjuda marknadens största sortiment av begagnade möbler. Vi levererar redan till andra stora offentliga aktörer som Malmö och Göteborgs Stad och vet att vi kan göra ett bra jobb, säger Mille Milehem, COO på Input interiör.

Att ta tillvara på de möbler som redan finns är det mest resurseffektiva och bästa sättet att bidra till en minskad klimatpåverkan. Input interiör arbetar med återbruk i såväl stora som små projekt och i takt med att egenutvecklade lösningar för branschutmaningar som till exempel möblers spårbarhet står klara ökar intresset för en cirkulär handel allt mer.

– Vi har under en längre tid levererat lösningar för återbruk och cirkulära flöden till det privata näringslivet och det är kul att se att möjligheterna att få leverera till offentliga aktörer ökar. Stora aktörer som Gävle kommun kan inspirera, skapa intresse för fråga och visa vägen mot hållbara miljöer, säger Patrik Clavenstam, Kvalitets- och hållbarhetsansvarig på Input interiör.

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret