Greenified

Under begreppet Greenified har Input interiör arbetat med hållbar inredning, medvetna inköp, cirkulärt ägande och ansvarsfull förnyelse sedan 2015.

Möbler ska leva länge!

Vår ambition är att säkerställa ett cirkulärt ägandeskap, där det som uppfyller era behov idag, matchar någon annans imorgon. Med tjänster som möjliggör spårbarhet, rekonditionering och service skapas rätt förutsättningar för att lyckas. Tillsammans med vår bas av tusentals kunder runt om i Norden utgör det en grund för en kontrollerad och i praktiken fungerande andrahandsmarknad.

Medvetna val från start

Vi vet att det är skillnad på möbler och möbler. Ett hållbart val sträcker sig bortom den linjära ekonomin där vi konsumerar, förbrukar och kastar bort. Därför vill vi inspirera till långsiktiga och medvetna val som gör dagens möbelinvesteringar försvarbara och lika självklara i framtiden. Men vad är ett bra val och hur vägleder vi er dit? Läs mer om tre sätt att inreda hållbart.

Interior Management System

Bra inredning har en betydligt längre livslängd än era behov. Därför tycker vi att det är viktigt att den tas tillvara och matchas med nya ägare när ni ska förändra. Men för att skapa en pålitlig cirkulär möbelmarknad krävs spårbarhet, vilket uppnås genom Input interiörs tjänst Interior Management System. En digital ID-märkning av möbler som skapar mervärde för såväl nuvarande som framtida ägare till inredningen.

Läs mer om IMS och hur det fungerar här.

Flexibla behov

Input interiör arbetar med behovsanpassade lösningar och tillhandahåller inredning anpassad efter era unika förutsättningar. Men hur dessa ser ut skiftar naturligtvis över tid. Med yttre faktorer som globalisering, digitalisering och nya innovationer går utvecklingen snabbare än någonsin. Flexibilitet har därmed blivit ett allt viktigare verktyg för att snabbt kunna anpassa verksamhet efter nya tider.

Input interiör och Greenified erbjuder den flexibilitet som krävs för att ni ska kunna uppdatera och förnya – med gott samvete.

Vårt nätverk, er tillgång

Med tusentals kunder runt om i Norden skapar Input interiör ett storskaligt nätverk av intressenter som alla står inför nya behov. Någon önskar sälja den inredning som inte längre fyller sitt syfte i verksamheten. Samtidigt som någon annan önskar förnya ansvarsfullt och söker produkter på en cirkulär marknad. Input interiörs ansvar är att matcha behoven och bidra till att fler möbler får leva längre.

Se filmen om Greenified eller sök produkter på vår cirkulära möbelmarknad.

Input interiör som helhetsleverantör

I vår organisation finns 41 kontor och över 650 engagerade medarbetare. Tillsammans genomför vi årligen flera tusen projekt både i och utanför Norden. Sedan introduktionen av Greenified 2015 har intresset för att vårda, reparera och handla hållbart ökat kraftigt. Vi har med tiden byggt upp ett stort nätverk av pålitliga, erfarna och lokala partners som bistår med allt från möbeltapetsering till renovering och rekonditionering.

För att hantera den avancerade logistik som krävs för att flytta inredning från en verksamhet till en annan, och där produkterna eventuellt mellanlandar för renovering, använder Input interiör egna montörer och logistiklösningar. På så sätt har vi kontroll och kan erbjuda er en kontaktperson genom hela processen. Sök efter ditt närmaste kontor eller hitta din kontaktperson här.

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret