Det här är
Input interiör

Input interiör är Nordens ledande oberoende inredningskoncern. Det här är vilka vi är och vad vi erbjuder.

Rätt ska vara rätt

Vårt oberoende är vår styrka. Vi utgår alltid från våra kunders förutsättningar och behov och låter oss inte styras av en begränsad produktionsanläggning. Utan egen produktion att ta hänsyn till kan vi istället guida kunder till rätt produkt, i rätt utförande, från rätt leverantör med rätt prissättning och rätt leveransdatum. Med marknadens bredaste utbud skapar vi handlingsutrymme och valfrihet för våra kunder.

Upptäck våra varumärken eller sök i delar av Input interiörs sortiment.

Small, medium eller large?

Den bästa interiören är den som är anpassad efter de behov och unika förutsättningar som finns i varje projekt. På Input interiör har vi inga färdiga paketlösningar. En beställning av oss kan aldrig vara för stor, liten eller krånglig. Välkommen in och se, känn, vrid och vänd på inredning från marknadens bredaste sortiment i våra 41 showroom runt om i Norden.

Sök efter ditt närmaste kontor.

Inredning i kronor och ören

Inredning ska vara funktionell, ergonomisk, hållbar och ekonomiskt försvarbar, stödja den dagliga verksamheten, attrahera och skapa trivsel. Det är skillnad på inredning och inredning och den skillnaden går alltid att räkna hem i det långa loppet. Vi levererar möbler och inredningstjänster för 3,3 miljarder kronor om året. Med stora inköpsvolymer och utan onödiga mellanhänder erbjuder vi en effektiv och transparent affärsprocess.

50 000 martindale?

Med tusentals genomförda projekt varje år har vi byggt upp en unik kompetens och erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Med samlad kunskap från 650 medarbetare guidar vi dig genom samtliga aspekter av inredning. Från slitstyrka, brandskydd och provningsförteckningar till miljömärkningar, kemikalieeliminering, hållfasthet och skötselanvisningar.

Se vilka tjänster Input interiör erbjuder eller läs mer om våra genomförda projekt.

Cirkulär hållbarhet

Hållbara investeringar handlar lika mycket om nutid som om framtid. Vi tror på hållbar produktion, smarta materialval, långsiktiga medvetna inköp, återanvändning och ansvarsfull förnyelse. Nyttjandet av jordens begränsade resurser måste bli en del av ett cirkulärt kretslopp – inte en enkelriktad resa mot sopberget.

Läs mer om vårt klimatsmarta koncept Greenified eller ta del av vår senaste hållbarhetsredovisning.

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret