Medarbetare
och karriär

Nyfiken på en karriär hos Nordens ledande inredningsföretag? Se våra lediga tjänster eller läs vad våra medarbetare tycker om att arbeta på Input interiör.

Arbeta på Input interiör

Med tusentals genomförda projekt varje år har våra medarbetare byggt upp en unik kompetens och erfarenhet som vi gärna delar med nya kollegor. Hos oss kan du bland annat jobba med försäljning, montering, ekonomi, marknadsföring, affärsutveckling, IT och mycket annat.

Input interiör bedriver verksamhet på 41 orter i Norden och letar ständigt efter nya medarbetare som vill följa med på vår resa. Vi är idag 650 medarbetare med olika bakgrund och med olika erfarenheter, kompetenser och kunskaper. Det är tillsammans vi blir bättre, och tillsammans som vi lyckas.

Utvecklas med Input Academy

En bransch i ständig förändring ställer höga krav på den som vill vara i framkant och leda utvecklingen. Gamla sanningar måste ifrågasättas och nya vägar trampas upp. Vårt interna utbildningsprogram, Input Academy, är framtaget för att varje medarbetare ska få möjlighet att utvecklas och ta del av det senaste inom en rad områden med anknytning till vår verksamhet.

Input Academy erbjuder ett tiotal kurser på teman som färg- och materiallära, ergonomi, designhistoria, miljömässigt-, socialt-, och ekonomiskt ansvarstagande såväl som projektledning och retorik.

Jobba hos oss

Vi söker bland annat säljare, inredningsmontörer och säljsupport.

Nyfiken på Input interiör?

Att arbeta på Input interiör innebär att den ena dagen inte är den andra lik, oavsett om du arbetar med försäljning, montering eller i vår support. Vi ger alla våra medarbetare en stabil grund att utvecklas på, rätt verktyg för att vässa sina kompetenser och de bästa förutsättningarna för att prestera.

Se vad Peder, Elina, Emma, Philip och Jessica tycker om sina arbetsuppgifter, möjligheter och utmaningar.

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret