Upptäck Input interiör på ny adress

Behovsanpassad inredning, hållbara lösningar och framtidens arbetsplatser är ständigt aktuella frågor hos Input interiör. I Halmstad kan nu regionens näringsliv, offentliga verksamheter och nyfikna besökare ta del av svaren i ett helt nytt showroom på Svartalundsvägen 5.

När det var dags för invigning av Input interiörs nya anläggning samlades över 150 personer i ett soligt Halmstad för att ta del av 600 kvadratmeter inspiration och nya hållbara inredningslösningar.

I utställningen bjöds besökarna på färgstarka nyheter och produkter för såväl kontor och hotell som skola och omsorg från Nordens ledande varumärken.

– Vi är riktigt glada för att så många arkitekter, kunder och nyfikna besökare kom hit och förgyllde invigningen. Hit är alla välkomna för att prata inredning, låna en arbetsplats eller botanisera bland tyg- och materialprover, säger Peter Wedenryd, platschef på Input interiör i Halmstad och fortsätter:

– För bara några veckor sedan besöktes vi av elever från Sturegymnasiet som var nyfikna på vår bild av framtidens arbetsplats. Något vi gärna delar med oss av. Vi vill skapa ett levande showroom och på det sättet bidra till ett samverkande kontaktnät i Halland.

Sedan invigningen är det allt fler besökare som tittat in och det är en fråga som engagerat lite extra.

– Intresset för att återbruka produkter, rekonditionera möbler och köpa inredning tillverkad av miljövänliga material ökar hela tiden och det är en utveckling som vi står bakom. Vårt showroom är ett verktyg för att inspirera och vägleda både oss själva och våra kunder i att göra medvetna val, avslutar Peter Wedenryd.

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret