Missa inte Input Pop-up

Våren är på ingång och årets första inredningsnyheter är lanserade på Stockholm Furniture Fair. Nu tar vi med oss höjdpunkterna till Input Pop-up i Malmö den 14 mars. Input interiör bjuder på en fullmatad mässa där hållbara lösningar är lika tydliga som självklara beståndsdelar.

Södra Sveriges största inredningsmässa är ett säkert vårtecken i Malmö och när fjolårets upplaga summerades blev det dubbelt upp i rekord. Över 900 besökare och 90 ledande varumärken var på plats – nu ska vi bygga vidare på det.

Input Pop-up ger tillfällen för arkitekter, inköpare och branschpublik att ta del av innovativa lösningar och framtidens produkter på nära håll. Till hösten blir det premiär i Örebro och redan nu finns fler städer på agendan.

 

 

– En mässa är alltid en källa till inspiration. Men idag, när inspiration aldrig är längre bort än ett scrollande på telefonen, tycker vi att det är viktigt att erbjuda något mer, säger Jessica Hammar, ansvarig för Input Pop-up i Malmö.

 

 

Utöver den bubblande stämningen och mängder av inspiration kan besökare i år ta del av ett seminarium med insikter från ett projekt som verkligen sticker ut.

– På Input interiör arbetar vi aktivt med hållbarhetsfrågor och ett konkret exempel hittar vi bara ett stenkast från Input Pop-up. När E.ON, ett av Europas största energiföretag, flyttade till sitt nya nordiska huvudkontor i Malmö så genomsyrades hela processen av hållbarhet, säger Patrik Clavenstam, Sustainability Manager på Input interiör.

På seminariet får besökarna ta del av innovativa lösningar som gjorde projektet unikt i sitt slag. De konkreta effekterna är till exempel 185 ton CO2e i minskade växthusgasutsläpp – det motsvarar 126 000 mil i en personbil… eller 2 048 resor från Malmö till Stockholm.

– Varje val som gjordes hade miljöbesparingar i åtanke och för ett så stort kontor är det helt unikt. Tillsammans med E.ON kommer vi ta er igenom de olika stegen och lyfta era frågor – något vi ser fram emot, säger Erik Lundqvist, Head of Project Sales & Business Development på Input interiör.

 

 

Läs mer om Input Pop-up i Malmö, se vilka varumärken som är på plats och anmäl dig här!

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret