Upptäck Input Pop-up

Välkommen till Input Pop-up. Ett koncept där inspiration, inredning och branschöverskridande möten står i centrum – oavsett plats eller stad.

Design och inredning står i fokus, men minst lika viktig är inramningen. Där en inspirerande plats som förhöjer totalupplevelsen mixas med god mat och en avslappnad atmosfär som inbjuder till kreativa möten och en god stämning. Till Input Pop-up välkomnas inbjuden branschpublik för att ta del av årets trender och hållbara lösningar när ett noga selekterat urval av varumärken presenteras. Inredningsarkitekter och inköpare för privat och offentlig verksamhet möts, inspireras, minglar och utmanas med nya idéer och tankar.

– Att förpacka en helhetsupplevelse handlar om att låta alla detaljer, från lokalen till mat och utvalda utställare, klicka. Där har vi lagt ner mycket tid och omsorg, säger Johan Olsson, en av projektledarna bakom Input Pop-up och till vardags marknadskoordinator på Input interiör.

 

 

Input Pop-up är resultatet av en önskan om att bjuda kunder och samarbetspartners på något annorlunda. En upplevelse där helheten känns nytänkande och spännande. Där gränsen mellan mässa och happening suddas ut.

– En mässa är alltid en källa till inspiration. Men idag, när inspirationen aldrig är längre bort än ett scrollande på telefonen, tycker vi att det är viktigt att erbjuda något mer. Välkomponerade intryck för alla sinnen och branschöverskridande möten med människor som kan komma att påverka och vägleda i både projekt och inköp under året, säger Jessica Hammar, ansvarig för Input Pop-up i Malmö.

 

 

Som namnet antyder kan Input Pop-up dyka upp i olika städer och sammanhang framöver, kanske blir nästa nedslag i Norge eller Finland?!

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret