Återupplev Input Pop-up!

När årets upplaga av Input Pop-up i Malmö summerades blev det dubbelt upp i rekord! Över 900 besökare var på plats för att ta del av den bubblande stämningen och mängder av inspiration från 90 varumärken. 

– Fantastiskt kul att Input Pop-up fortsätter att nå nya nivåer och att vi slår rekord i antal besökare. Att få erbjuda den här typen av event för våra kunder och partners är häftigt, samtidigt som vi märker att det är väldigt uppskattat bland våra medarbetare och leverantörer som gör det möjligt, säger Jessica Hammar, projektledare för Input Pop-up.

Vill du känna på stämningen, upptäcka årets nyheter och hämta inspiration från mässan? Ta del av vår fullmatade rapportering.

Träffa formgivaren som tillverkar möbler av byggspill och se återlanserade klassiker signerade Poul Kjærholm och Børge Mogensen. Du får också höra hur du kan inreda med belysning och om nya destinationer för Input Pop-up!

 

 

Fyll på med mer inspiration och hör hur E.ON och Input interiör sparar in tonvis av spillmaterial i byggnaden strax intill mässan. Ta del av vad förstagångsbesökare från Finland tycker om Input Pop-up – och bekanta dig med Muutos nyheter!

 

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret