Nu blir Stålbox Input interior

Inredningsleverantören Stålbox, som varit en del av Input interiör sedan årsskiftet 2017, byter från och med 1 september namn till Input interior och blir därmed fullt ut en del av Nordens ledande oberoende inredningsföretag.

Stålbox har sedan starten 1996 levererat inredning till offentliga miljöer för såväl finska som internationella kunder. Försäljningen har tidigare fokuserat på näringsliv och kontor samt skola och utbildning. Med förvärvet 2017 tillkom ytterligare två affärsområden – vård och omsorg samt hotell och restaurang.

Ökat både personalstyrka och omsättning

Sedan sammanslagningen med Input interiör, Nordens ledande privatägda inredningskoncern, har antalet anställda i Helsingfors ökat från tre till sju personer och omsättningen förväntas dubblas redan under första året.

– Vi är glada, men inte förvånade. Som en del av Input interiör har vi kunnat erbjuda Nordens bredaste utbud av varumärken, något marknaden länge har efterfrågat. Det känns bra att kunna fylla det behovet och att få möjlighet att växa tillsammans med våra kunder. Vi kommer att fortsätta att arbeta hårt för att skapa goda affärer och serva våra kunder på bästa sätt, säger Patrik Holmen, Senior Advisor på Input interior i Helsingfors.

Spännande uppdrag

Input interior har under våren inlett flera spännande uppdrag. Bland annat att leverera inredning till SEB:s nya kontor i Helsingfors, med 350 arbetsplatser, samt till strategi-, design-, och teknikföretaget Reaktor.

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret