DICE – Sveriges snyggaste kontor 2016

Svenska folket och juryn har tagit ett beslut. I hård konkurrens gick utmärkelsen Sveriges snyggaste kontor 2016 till spelutvecklingsstudion DICE med kontor i Stockholm. Input interiör har varit med och projektlett leveransen av lösa möbler samt skött montering.

Tävlingen Sveriges snyggaste kontor skapade ett rekordstort intresse när hela 73 kontor runt om i landet nominerades. Därefter röstade närmare 30 000 personer fram sina fem favoriter innan juryn slutligen utsåg DICE till vinnare.

Bäst stil, arbetsmiljö och nytänkande

Syftet med tävlingen är att visa den stora mängd snygga och smarta kontor som finns i Sverige. DICE var det bidraget som bäst uppfyllde kriterierna för stil, arbetsmiljö och nytänkande. Juryn, som under ledning av Gert Wingårdh, utsåg DICE till vinnare motiverade valet på följande sätt:

”Ett snyggt kontor är framför allt ett kontor som passar och speglar verksamheten som bedrivs i det – ett kontor som gör att verksamheten utvecklas. Företag som sticker ut ska självklart ha ett kontor som sticker ut. Årets vinnare andas lekfullhet, kreativitet, innovation och mod. Mod att pröva nya lösningar som både visuellt och funktionsmässigt rimmar med företagets ambitioner om att vara världsledande på det de gör. Det här är ett kontor för ett företag som verkligen vågar satsa.”

Input interiör har projektlett leveransen och utfört montering av de nya möblerna till kontoret som ritats av Studio Stockholm Arkitektur. Ett stort och spännande projekt med vissa utmaningar.

– Det har varit ett spektakulärt projekt. Miljöerna är riktigt häftiga och DICE känns som en värdig vinnare. Vi har levererat möblerna våningsvis och tidschemat för montering i vissa delar av kontoret har varit tight på grund av den stora mängden teknik som installerats samtidigt, men vi löste det. DICE har hela tiden sett lösningar och möjligheter istället för hinder, säger Elina Widegren, projektledare på Input interiör i Stockholm.

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret