Nu levereras inredningen till Segerstedthuset

Geometriska former, färgkodade våningsplan och naturliga material. Inredningen som levereras till Segerstedthuset i sommar är genomtänkt in i minsta detalj för att harmonisera med husets arkitektur.

I dagarna avslutades upphandlingen av möbler till Segerstedthuset i Uppsala. Inredningen följer ett koncept som Indicum inredningsarkitekter tagit fram. Det utgår från husets arkitektur och sätter fokus på naturmaterial som trä och sten med ett modernt och minimalistiskt formspråk.

Husets olika våningsplan kommer att skiljas åt genom olika accentfärger för att det ska vara enkelt att orientera sig i lokalerna. Färgerna kommer främst att finnas på möbeltyger, skärmar och draperier och är koordinerade med husets färgsättning för att skapa en harmonisk helhetsupplevelse.

Stora volymer

Efter avslutad upphandling står det klart att Input interiör i Uppsala får leverera merparten av inredningen till huset. Med start i slutet av maj samt under juni och juli ska möbler till ett värde av cirka 15 miljoner kronor inom kategorierna ”Arbete och förvaring”, ”Arbetsstolar”, ”Bord, soffor, stolar och puffar”, ”Bord och stolar” samt ”Diversemöbler, draperier och gardiner” finnas på plats.

– Med leverans redan till sommaren krävs tighta deadlines och en komplex logistik, vilket vi är redo att ta oss an. Vi är ett litet kontor på orten så för oss känns det extra roligt att få möjlighet att leverera betydande volymer till en stor kund och ett välkänt projekt, säger Helena Nathorst som arbetar som projektledare på Input interiör i Uppsala.

Nyfiken på resultatet? Läs mer om Segerstedthusets vision och utformning.

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret