Input interiör växer i Kristianstad

Efter ett framgångsrikt 2018 för både regionen och företaget ser Input interiör i Kristianstad fram emot att utöka verksamheten ytterligare under 2019.

I takt med att Kristianstadregionen går starkt framåt har även Input interiör i Kristianstad lagt in en högre växel. Företaget har nästan fördubblat sin omsättning på tre år, och utökat sina lokaler från 100 till 300 kvadratmeter, inklusive ett nytt showroom.

– Vi har en god tillväxt i regionen just nu, och det vill vi ta vara på. Vi vill erbjuda våra kunder bästa tänkbara service och bättre möjligheter att komma till oss och ta del av vårt erbjudande, berättar Mattias Johnfors, säljchef på Input interiör i Kristianstad.

Som en del i detta har man även etablerat en egen monteringsavdelning i Kristianstad.

– Tidigare körde inredningsmontörer hit från Malmö. I och med vår nya monteringsavdelning blir vår service mer lokalt förankrad och effektiv, och vi sparar på miljön i form av minskade transporter.

Förstärker inför framtiden

Med ytterligare expandering att vänta i Kristianstad, både på kommun-, region- och näringslivssidan, väntas många spännande projekt i framtiden. Förstärkningar på personalsidan är därför på gång.

– Vi har redan anställt två montörer till den nya avdelningen, och planen är att anställa fler. Vi har också utökat på support och säljsidan och även där har vi planer på att ta in mer personal.

Det är således med spänning Mattias blickar mot framtiden.

– Vi har funnits på plats här länge, och det märks att det lokala näringslivet är inne i ett lyft just nu. Samarbetet med både kommun och region har varit riktigt lyckat under 2018. Glädjande ser inte 2019 sämre ut då vi ser många intressanta projekt från spännande kunder framöver, avslutar Mattias Johnfors.

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret