Designkväll på Lokstallarna

I november varje år bjuder Input interiör in till Designkväll i Borås, ett tillfälle för den designintresserade publiken att samla nya intryck och idéer.

Sedan 2006 har Designkvällen varit ett uppskattat inslag i trakterna kring Sjuhärad. Under en kväll förvandlas utställningen på Lokstallarna i Borås till en scen för årets produktnyheter och de senaste trenderna.

– Syftet med Designkvällen är att skapa en avslappnad mötesplats där kunder och samarbetspartners träffas för att nätverka, inspireras och ställa frågor till oss om inredning, trender och arbetsmiljö, säger Johan Wallin, säljare och projektledare på Input interiör.

Ett uppskattat inslag

Under åren har flera namnkunniga arkitekter och formgivare gästat arrangemanget, bland andra Eero Koivisto, Gunilla Allard, Torbjørn Anderssen, Monica Förster och Morten Voss. I år stod hållbarhet i fokus, när designern Emma Olbers berättade om hur hennes produkter präglas av ett tydligt livscykeltänk och att de ska hålla i generationer. Emma är just nu aktuell med gestaltningen av Gamla biblioteket i nya Nationalmuseum.

 

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret