Medvetna val från start

Vi vet att det är skillnad på möbler och möbler. Ett hållbart val sträcker sig bortom den linjära ekonomin där vi konsumerar, förbrukar och kastar bort. Därför vill vi inspirera till långsiktiga och medvetna val som gör dagens möbelinvesteringar försvarbara och lika självklara i framtiden. Men vad är ett bra val och hur vägleder vi er dit?

Gör en noggrann analys

När ni står inför en förändring och behoven skiftar, genomför Input interiör en noggrann analys baserad på verksamheten och dess förutsättningar för att kunna fatta de långsiktigt bästa besluten. Hur många behöver vi inreda för? Ska alla ha tillgång till en egen arbetsplats? Hur arbetar ni om fem år? Här utgår vi från faktorer som arbetssätt, lokaler och framtida behov.

Kvalitet håller i längden

Att tumma på kvaliteten och handla efter slit-och-släng kan bli en dyr affär. Input interiör erbjuder produkter från ledande producenter som lever upp till de höga krav som ställs inom offentlig miljö. Investera även i en inredning som går att förnya med enkla medel. Delar som utsätts för mycket slitage bör kunna bytas ut, och materialet ska såklart gå att återvinna.

Estetik är nyckeln

Trender kommer och trender går. Vi förespråkar en inredning som speglar varumärket och verksamheten istället för att stirra blint på vad som gäller för stunden. Investera i tidlösa produkter som håller för morgondagen. Och tänk tåliga material som blir bättre med tiden. Naturmaterial som trä, sten och läder håller i längden och åldras på ett värdigt sätt.

 

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret