Ett säkert vårtecken

I mars varje år bjuder Vårmässan på en uppfriskande inspirationsinjektion! Hit kommer branschpublik för att ta del av nya intryck, de senaste trenderna och årets design- och inredningsnyheter.

Trendfaktorn är hög när södra och västra Sveriges största mässa för design och inredning intar Malmö och Göteborg. Under två dagar presenteras årets nyheter och det bästa urvalet från Stockholm Furniture & Light Fair för en inbjuden branschpublik. Inredningsarkitekter och inköpare för privat och offentlig verksamhet möts och utmanas med nya tankar och perspektiv.

– Ambitionen har alltid varit att bjuda med besökarna in i inredningsbranschens värld. Här får man klämma och känna på möbler, belysning och textilier från närmare 80 varumärken och besökarna får möjlighet att uppleva färger, strukturer och material. Det är där mässan gör skillnad, säger Johan Olsson, en av projektledarna bakom Vårmässan och till vardags marknadskoordinator på Input interiör.

 

 

 

Variationen en framgångsfaktor

I snart 20 år har Vårmässan lyckats behålla sin popularitet. Framgången verkar enligt besökarna själva ligga i den variation som visas upp på en koncentrerad yta. Intryck, nyheter och inspiration anpassad för branschpublik maximeras under några timmar, men påverkar i många fall både inköp och projekt under året.

– Det är häftigt att mässan lyfter design för offentlig miljö, det är det ingen annan som gör här. Det hjälper mig som arbetar med inköp att skapa en trivsam och hållbar verksamhet och arbetsplats. Jag får chansen att se och testa årets nyheter och får tips och idéer att ta med mig tillbaka till jobbet, säger Andreas Forsberg som arbetar som skolintendent på Ellen Keyskolan i Göteborg och som besökt de senaste 10 mässorna i Göteborg.

 

 

Mat, blommor och shopping

Varje år besöker drygt 2 300 personer Input interiörs Vårmässor för att uppleva bredden, mångfalden och mixen som ska tilltala såväl privat som offentlig verksamhet. Här finns inte något, utan mycket för alla. Mässan toppas med god mat och dryck från Input Food Market, fräscha vårblommor, musik och shoppingmöjligheter i Vårmässans pop-up-designshop.

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret