Input interiör skriver ramavtal med SKI

Input interiör skriver återigen nytt ramavtal med SKI Kommentus. Ett avtal som omfattar möbler och inredning till över 900 avropsberättigade myndigheter i Sveriges samtliga län. Tilldelningen av det nya avtalet omfattar 10 av 11 delområden med ett totalt värde på cirka 1,4 miljarder kronor.

Under våren har en omfattande upphandling gällande möbler och inredning genomförts där inköpscentralen SKI (SKL Kommentus Inköpscentral) agerat ombud för 981 avropsberättigade myndigheter, i form av kommuner, landsting och kommunala bolag i hela Sverige. En upphandling som resulterat i ett nytt ramavtal där Input interiör vunnit 10 av 11 delområden.

Nordens ledande oberoende inredningskoncern är glada att återigen få teckna avtal med inköpscentralen.

– Vi är stolta över att få fortsätta som helhetsleverantör av möbler och inredning till SKIs samtliga medlemmar inom offentlig miljö. Utöver vår bredd och konkurrenskraft kan vi erbjuda våra kunder en stark närvaro och hög servicenivå då vi finns representerade på 21 orter runtom i Sverige, säger Marcus Berntson, key account manager på Input interiör.

Skärpta krav på miljö och kvalitet

Upphandlingens kravställning på miljö och kvalitet har varit hög, vilket Input interiör välkomnar.

– Vi ligger i framkant vad gäller miljö- och hållbarhetsfrågor och ställer i våra dagliga affärer höga krav på våra leverantörer. Vi ser positivt på att fler och fler upphandlingar efterfrågar just miljö och hållbarhet. Det får branschen att utvecklas i rätt riktning, säger Marcus Berntson.

Ramavtalet löper över två år med möjlighet till förlängning i ytterligare 1 + 1 år.

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret