Vinge

De ljusa träslagen bryts av med starka kulörer som förstärker kontorets kreativa uttryck.

När advokatbyrån Vinge flyttade till nya lokaler önskades en attraktiv arbetsplats med mindre arbetsrum till förmån för fler mötesytor.

För första gången sedan sjuttiotalet flyttade Vinge till nya lokaler i centrala Göteborg. Förväntningarna var höga och Wingårdhs Arkitektkontor anlitades för inredningsdesignen som skulle vara funktionell, trivsam och spegla de kreativa medarbetarna.

Kreativt och öppet

Med mindre arbetsrum skapades bland annat plats för en stor restaurang och ett bibliotek som genom en tongivande trappa binder samman de två våningsplanen. Kontorets utformning pekar på en icke-hierarkisk organisation. Mixen av avancerade material som kalksten och Oregon Pine-golv samt möbelklassiker tillsammans med specialtillverkade moderna möbler visar på kreativitet och innovation.

Input interiör har ansvarat för upphandling, samordning och leverans av inredningen.

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

    Tack

    Vi återkommer till dig så snart vi kan.

    Till formuläret
    Hoppsan

    Ett fel har inträffat, var god försök igen.

    Till formuläret