EY Oslo

Mitt i centrala Oslo, med utsikt över Domkyrkan finns numera EY:s norska huvudkontor. Med ett tydligt inredningskoncept och starka värderingar i ryggen har de lyckats överträffa sina egna förväntningar. – Jag skulle säga att det är Norges finaste kontor och jag är väldigt, väldigt stolt över resultatet, säger Daniela Milosevska Hamborg, Associate Partner EY.

När det multinationella revisions- och konsultföretaget EY flyttade till nya lokaler i Oslo tog de hjälp av I-d. Interiørarkitektur & Design som fick i uppdrag att ta fram inredningskonceptet.

– Konceptet är genomgående ljust, lätt och nordiskt – men med inslag av lite varmare material. Den grundläggande paletten är lugn vilket gör att du kan lägga till en massa olika element i form av färger och texturer, säger Annethe Thorsrud på I-d. Interiørarkitektur & Design.

Att inkludera hållbarhet i varje del av projektet var en självklarhet för EY, för att hitta rätt möbler till konceptet satte de därför upp tydliga riktlinjer. Där blev Input interiörs unika ratingsystem en viktig komponent.

Se resultatet, träffa inredningsarkitekten och hör Marita Hagerup Vogt, hållbarhetschef på EY, berätta om hur ratingsystemet förenklade processen.

 

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret