If

När medarbetarna på If kliver in på kontoret i Åbo möts de av naturnära färger, ikonisk formgivning och produkter som håller i generationer framöver.

Människors välmående är en del av vardagen på försäkringsbolaget If. På kontoret i Åbo möts vi av varma färger och naturliga material som förmedlar lugn och trygghet. Intryck som är eftersträvansvärda i försäkringsärenden.

Jordnära kulörer i soffor och sittpuffar blandas med ljusa träslag i stolar, bord och paneler. Klassiker som Armchair 402 och Domus Lounge Chair, ritade av Alvar Aalto och Ilmari Tapiovaara, är några av produkterna i interiören. Fåtöljerna som ritades på 30- och 40-talet ger medarbetarna möjlighet till mer informella möten.

Sigge Architects, som ritat interiören, har blandat designklassiker och kvalitetsprodukter från Input interiörs breda sortiment för att skapa en inspirerande arbetsmiljö. Den gemensamma nämnaren är långsiktiga val med möjlighet till rekonditionering.

– Allt från konferensbord och arbetsstolar till belysning och förvaring har valts ut med cirkularitet i åtanke. När en möbel behöver tvättas, lackas, eller kläs om är det första alternativet, säger Jouni Kyllönen, Account Manager på Input Interiör och fortsätter:

– Vi är stolta över att få bidra med vår kompetens för att skapa en arbetsplats som förmedlar trygghet och långsiktighet. Vi förespråkar alltid medvetna val och glädjs åt att If har valt möbler som står sig över tid.

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret