Vattenfall Luleå

I Vattenfalls inspirerande och flexibla lokaler i Luleå uppmuntras medarbetare att mötas och utbyta idéer och kunskap över avdelningsgränser.

När Vattenfall i Luleå flyttade ut från centrum till Luleå Science Park, där Luleå Tekniska Universitet och ett hundratal andra företag huserar, skapades en ny byggnad med plats för drygt 300 medarbetare.

Det nya kontoret är öppet och rymligt. I och omkring en stor ljusgård har olika mötesplatser som pausbalkonger, mötesrum och lunchrum skapat rätt förutsättningar för att medarbetarna ska kunna mötas. Vi-känslan som uppstår genererar kreativa samarbeten och goda idéer.

Möjlighet att arbeta aktivitetsbaserat

Kontoret består mestadels av fasta individuella arbetsplatser i öppna landskap, men det finns även möjlighet att arbeta aktivitetsbaserat.

Tema Arkitekter har ritat huset och Tengbom Arkitekter står bakom inredning och materialval. Input interiör har genomfört ett flertal provmöbleringar, påverkat och föreslagit bra produkter ur miljösynpunkt samt levererat en komplett interiör med allt från gardiner till miljömöbler och arbetsplatser.

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

    Tack

    Vi återkommer till dig så snart vi kan.

    Till formuläret
    Hoppsan

    Ett fel har inträffat, var god försök igen.

    Till formuläret