Lokföraren

Med ett gemensamt kontorshus till flera av kommunens förvaltningar vill Uppsala kommun generera ökad kommunikation mellan medarbetare och enheter.

Lokföraren är namnet på Uppsala kommuns nya kontorshus där flera förvaltningar flyttat in tillsammans. I byggnaden finns bland annat enheter för samhällsutveckling, vård och omsorg samt kultur. Kontoret var ett led i en större organisationsöversyn med syftet att skapa effektivitet och transparens mot omvärlden. Tengbom står bakom interiören och Input interiör har upphandlat, samordnat och levererat inredningen.

Stimulera kommunikation

De nya nämnderna liksom kulturhuset är formade med ett förstärkt processtänkande utifrån medborgarens och användarens perspektiv. Ambitionen är att stimulera till ökad kommunikation mellan medarbetare och enheter, klara omorganisationer utan ombyggnad, minska kommunens miljöpåverkan, attrahera ny arbetskraft samt erbjuda en god arbetsmiljö för befintliga medarbetare.

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

    Tack

    Vi återkommer till dig så snart vi kan.

    Till formuläret
    Hoppsan

    Ett fel har inträffat, var god försök igen.

    Till formuläret