ATG

I ett öppet och engagerande våningsplan skapas förutsättningar för kommunikation och samarbete, samtidigt som medarbetarnas behov av privata och avskilda platser tillgodoses.

När ATG byggde om IT-avdelningen i Hästsportens Hus var önskemålet en öppen arbetsplats med bra akustik och belysning samt många öppna och slutna mötesplatser utspridda i lokalen.

Flygplansvyer inspirerar

Note Design Studio hämtade inspiration från flygfotografering med tydliga mönster av olika landytor anslutna till varandra. Idén realiserades genom att olika golv skapade tydliga utrymmen och stigar i landskapet, vilket ger besökarna en visuellt stimulerande resa runt kontoret. Färgskalan varierar från mjuka vita och grå toner till kolsvart, med färgglada detaljer i grönt, gult och lysande orange. Input interiör har stått för upphandling, samordning och leverans i projektet.

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

    Tack

    Vi återkommer till dig så snart vi kan.

    Till formuläret
    Hoppsan

    Ett fel har inträffat, var god försök igen.

    Till formuläret