Väven P5

Mitt i Väven, Umeås plattform för kultur och upplevelser, finns P5 Konferens. Här har mötes-, utbildnings-, och eventlokaler formats för att på bästa sätt skapa möten mellan människor.

Med effektiva mötesrum, öppen evenemangsyta, stor takterrass med plats för upp till 200 personer samt två festvåningslokaler kan parallella arrangemang ordnas samtidigt i P5. Här erbjuds bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat möte.

Flexibilitet och ombonad lyx

White Arkitekter har ansvarat för arkitektur och design på P5 och Input interiör har levererat all lös inredning samt mattor och gardiner. Interiören går i svart och orange och påminner om den norrländska höstens mustiga färgskala. Utsökt hantverk och en påtaglig känsla av ombonad lyx präglar de flexibla lokalerna där möblering, belysning och teknik är noga utvald för att lätt kunna flyttas undan, arrangeras om och anpassas efter nya förutsättningar.

– P5 bjöd på ett spännande och utmanande uppdrag. Det rådde nämligen brist på läder på den svenska marknaden under projektets gång, vilket medförde att vårt team sattes på prov med ett pressat leveransschema. Men vi klarade av att leverera i tid till en nöjd kund, säger Johan Nilsson platschef på Input interiör i Umeå.