UMA Workspace Vestergade

Ljusa och öppna mötesutrymmen i olika pastelltoner.

För att möta efterfrågan på kontorsyta i de större städerna har Technopolis tagit fram coworkingkonceptet UMA Workspace. En av anläggningarna finns mitt centrala Köpenhamn, i en 300 år gammal byggnad där historisk arkitektur möter framtidens arbetssätt.

UMA Workspace Vestergade i Köpenhamn erbjuder både små och stora företag att arbeta, nätverka och mötas i nya och anpassade lokaler. Här finns rum för avskilt arbete, möten, presentationer och aktivitetsbaserat arbete.

– I de större städerna blir det allt svårare att hitta lediga kontorslokaler. Här får medlemmarna möjlighet att arbeta flexibelt och effektivt, antingen i ett eget privat kontor eller som en del av gemenskapen i de öppna arbetsytor som UMA Workspace erbjuder, säger Niko Pulli, director of Services på Technopolis.

Modern och attraktiv miljö

Trots en historisk byggnad är kontoret modernt utformat. De öppna och ljusa lokalerna går i olika pastelltoner av rosa, blått och grönt. Trä, ull och gröna växter bidrar till kontorets skandinaviska koncept som har förverkligats av Input interiör.