TUI Nordics

TUI Nordics totalrenoverade lokaler i Münchenbryggeriet välkomnar besökaren med harmonisk belysning, dämpad akustik och en lugn energi.

Hos TUI Nordics har en genomtänkt planlösning och ett aktivitetsbaserat arbetssätt tillfört energi och underlättat kommunikation och spontana möten mellan de drygt 440 medarbetarna.

Sommar, sol och aktivitetsbaserat

pS Arkitektur har skapat en aktivitetsbaserad arbetsplats utifrån TUI:s verksamhet och behov. Input interiör har levererat och förverkligat konceptet som består av allt från klassiska arbetsplatser till hot desks, tysta soffgrupper, små mötesrum och spontana platser för enskilt eller gemensamt arbete. För den som vill går det bra att slå sig ner i en solstol i lunchrummet.

Konceptet är inspirerat av TUI:s solresor och skapar en tydlig koppling mellan arbetsplats och verksamhet. Våningsplanen har tilldelats olika teman – högst upp är det trädkronor och kokosnötter som står i fokus och längre ner tar vågor och stränder över. Även detaljer som solstolar, egendesignade resväskor för förvaring och sladdslukare utformade som hängmattor bidrar till att förstärka helheten.

Logistikutmaning

– Kunden renoverade ett våningsplan i taget och satt under tiden kvar i samma byggnad. Det medförde att vi fick anpassa oss efter bygget med många delleveranser, en utmaning som med facit i hand löstes på ett bra sätt, säger Elina Widegren, säljare och projektledare på Input interiör i Stockholm som ansvarat för projektet.

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret