Microsoft Oslo

Input interior har agerat helhetsleverantör i projektet och levererat allt från arbetsplatser och arbetsstolar till mötesrum, akustiklösningar, belysning och specialsnickerier.
Zinc inredningsarkitekter har ansvarat för inredningskonceptet som utvecklades i nära samarbete med Microsofts egna medarbetare.

När Microsoft i Oslo slog samman två kontor till ett var ambitionen att skapa arbetsmiljöer där företagets medarbetare får möjlighet att förverkliga sin potential.

Techbranschen lockar många unga och det var därför viktigt för Microsoft att kunna erbjuda en arbetsplats som lever upp till kraven från framtidens arbetskraft. En grupp som förväntar sig en arbetsplats som är flexibel, informell och extremt funktionell.

Zinc inredningsarkitekter har ansvarat för inredningskonceptet som utvecklades i nära samarbete med Microsofts egna medarbetare. Visionen var att skapa optimala arbetsutrymmen för olika typer av arbete och individer. Processen resulterade i lösningar där till exempel utvecklarna fick fasta kontorsmöbler i sina team med egna mötesrum och ytor. Sälj och marknad försågs med aktivitetsbaserade arbetsplatser där variation är nyckelordet – här anpassas arbetet efter dagens arbetsuppgifter.

Ambitionen var att hitta den rätta balansen mellan ytor för samarbete och platser för koncentrerat arbete, samtidigt som inredningen tydligt skulle förmedla en tillhörighet och förståelse för företagets värderingar och mål.

Det färdiga kontoret präglas av en stor variation i färger och mönster, i allt från innertak till golv. Alla mötesrum har sina egna teman och uttryck. Även konst har fått ta betydande plats i lokalerna, där både Munch-tolkningar och specialdesignade motiv för Microsoft finns representerade.

Input interior har agerat helhetsleverantör i projektet och levererat allt från kontorsmöbler och arbetsstolar till mötesrum, akustiklösningar, belysning och specialsnickerier.

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret