Emerson

Restaurangen erbjuder olika typer av sittande för socialt umgänge.

När ingenjörsföretaget RTR Emerson i Göteborg byggde nytt skapades en gemensam utgångspunkt där medarbetare, kontor och produktion samspelar.

Rosemount Tank Radar är en del av den amerikanska teknologikoncernen Emerson och specialiserar sig på avancerad mätutrustning för bland annat tankfartyg. Tidigare låg industri och kontor spridda i olika byggnader men då verksamheten ställer höga krav på lokaler och utrustning togs beslutet att satsa på en gemensam utgångspunkt. Ett nytt kontorshus uppfördes i tre våningsplan med direkt anslutning till industribyggnaden.

På samma plats

Arkitekterna Krook & Tjäder har ritat kontorshuset exteriört och interiört med fokus på att skapa rum för samverkan för de 350 anställda. Här samlas nu forskning, utveckling och produktion under samma tak. För att skapa större samverkan har de tidigare cellkontoren ersatts med arbetsplatser i öppet landskap. Olika avskärmningar skapar rum i de öppna ytorna samtidigt som de skänker en behaglig akustik. Varje våningsplan har sin egen färgsättning som fångas upp i möbeltyg, väggar och textilier. Input interiör står bakom upphandling, projektledning och leverans av inredning till hela kontoret; från arbetsplatser, konferens och loungeutrymmen till restaurang och utemiljö.

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret