DICE

Kontorets interiör hämtar inspiration från några av de prisbelönta spel som DICE har utvecklat.

Spelutvecklingsstudion DICE’s nya huvudkontor på Södermalm i Stockholm är Sveriges snyggaste kontor 2016.

Studio Stockholm Arkitektur fick i uppdrag att skapa den mest attraktiva och inspirerande arbetsplatsen för spelutvecklare från hela världen. Den anonyma lokalen DICE valt att flytta till skulle förvandlas till ett kontor värdigt en världsledande spelutvecklingsstudio. Kraven på säkerhet var höga och 15 000 kvadratmeter yta skulle organiseras och rationaliseras under en hård tidspress.

Resultatet blev en kreativ och flexibel arbetsplats som bidrar till innovation, kunskap, deltagande och produktivitet. Projektet röstades fram till ett av fem finalbidrag i tävlingen Sveriges snyggaste kontor, där juryn under ledning av Gert Wingårdh slutligen utnämnde DICE till vinnare med följande motivering. 

Ett snyggt kontor är framför allt ett kontor som passar och speglar verksamheten som bedrivs i det – ett kontor som gör att verksamheten utvecklas. Företag som sticker ut ska självklart ha ett kontor som sticker ut. Årets vinnare andas lekfullhet, kreativitet, innovation och mod. Mod att pröva nya lösningar som både visuellt och funktionsmässigt rimmar med företagets ambitioner om att vara världsledande på det de gör. Det här är ett kontor för ett företag som verkligen vågar satsa.

En värdig vinnare

Input interiör har projektlett leveransen och utfört montering av de nya möblerna på kontoret. Ett stort och spännande projekt med vissa utmaningar.

– Det har varit ett spektakulärt projekt. Miljöerna är riktigt häftiga och DICE känns som en värdig vinnare av Sveriges snyggaste kontor. Vi har levererat möblerna våningsvis och tidschemat för montering i vissa delar av kontoret har varit tight på grund av den stora mängden teknik som installerats samtidigt, men vi löste det. DICE har hela tiden sett lösningar och möjligheter istället för hinder, säger Elina Widegren, projektledare på Input interiör.

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret