PM & Vänner

Stora delar av inredningen kommer från regionens välkända designföretag som Stolab, Sjögrens, Kasthall och Wästberg.

Teamet bakom den prisbelönta restaurangen PM & Vänner har utvecklat Skandinaviens första gastrohotell – PM & Vänner Hotel.

Med 74 unika rum och sviter, takbar, takpool samt prisbelönt restaurang och vinkällare i anslutning har PM & Vänner Hotel en tydlig internationell prägel mitt i Växjö.

– De flesta hotell har hotellrestauranger. Vi har istället byggt ett hotell som kretsar kring våra befintliga restauranger och vår vinkällare – ett gastrohotell. Många av våra restauranggäster reser långväga och nu kan vi säkerställa att hela vistelsen går i samma filosofi och känsla, berättar Per Bengtsson, en av två grundare till PM & Vänner.

Närproducerat och detaljrikt

Den småländska profilen genomsyrar allt från råvaror i restaurangen till inredning, materialval och konst. Stora delar av inredningen kommer från regionens välkända designföretag som Stolab, Sjögrens och en liten bit bort Kasthall och Wästberg.

– Input interiör har varit med oss från dag ett och lotsat oss rätt. De vet hur vi tänker och har koordinerat alla detaljer. Enbart ett hotellrum består av över 100 detaljer så det har varit enormt viktigt med en trygg partner, menar Per Bengtsson.

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret