The Winery Hotel

Rummen följer den industriella stämningen men har fått en varmare färgskala och korkgolv för en ombonad känsla.

The Winery Hotel i Solna är Sveriges första vinhotell. Här drivs utöver den egna vinproduktionen även vinbar, delibutik, restaurang och vinotek.

The Winery Hotel har fokus på svenskarnas ökade intresse för vin och vintillverkning, här erbjuds en av Sveriges största vinbarer med drycker från hela världen. Omgivningen är robust och rustik med stora spröjsade fönster och tegelväggar. Den tydliga industrikänslan blandas med gemytligheten i det italienskt lantliga.

Trivsamma miljöer

Hotellets takterrass erbjuder en tillflyktsort under soliga dagar. Hit upp kommer besökarna för ett dopp i poolen eller ett svalkande glas i poolbaren. För den aktiva erbjuds ett besök i gymmet. Allt med utsikt över Brunnsviken.

De 184 rummen följer gemensamhetsytornas industriella stämning. Tegelklädda väggar, betongtak och fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak. Rummen har fått en varmare färgskala och ett korkgolv för en ombonad känsla.

Ett heltäckande uppdrag

Input interiör har varit med under hela inredningsprocessen och ansvarat för upphandling, leverans och montering.

– Det har varit ett spännande projekt att jobba med, säger Lotta Åström, ansvarig säljare och projektledare på Input interiör i Stockholm. Vår insats med projektledning, upphandling och leverans har både varit lärorik och inspirerande.

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret