B.A.R.

Till B.A.R. kommer vardagsnjutaren som trivs i en bekväm och modern miljö. Här ligger fokus på atmosfären som andas Stockholm och storstadsliv.

B.A.R., Blasieholmens Akvarium & Restaurang, är den tredje restaurangen i regi av Guide Michelin kockarna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick. Här bjuds vardagsnjutaren in till en avslappnad miljö som för tankarna till okomplicerade middagar hemma i köket hos goda vänner.

– Vi vill ta vårt beprövade sätt med närproducerade råvaror, addera vissa importerade specialiteter och dra det till ett helt nytt koncept, förklarar Henrik Norström.

Gränslös gastronomi

På B.A.R. suddas gränserna mellan kök och matsal ut och gästerna välkomnas att själva peka ut sina favoriter ur akvariet eller ismontern. Gästerna väljer vad de vill äta, i vilken ordning och hur det ska tillagas. B.A.R. är en tidlös bistromiljö och ett centralt vattenhål för stockholmare som söker upplevelser och gastronomi.

Koncept Stockholm står bakom interiören och Input interiör har upphandlat, samordnat och levererat inredningen.

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret