Tele2 Arena

Med en interiör ritad av Tema Arkitekter och förverkligad av Input interiör sätter Tele2 Arena fokus på VIP-upplevelser och kreativt nätverkande.

– Stockholm Stad och Stockholm Live har en tydlig vision, vår huvudstad ska bli ett centrum för evenemang i världsklass. För att förverkliga visionen måste vi också leverera upplevelser i världsklass. Besökarens upplevelse är vårt fokus och där spelar inredningen en mycket viktig roll, förklarar Stefan Gustavson, Sales Director VP Global Partnerships på Stockholm Live.

Skandinavisk design

Interiören på Tele2 Arena utmärks av skandinavisk design, hantverk, naturliga material, minimalism och transparens. Bland materialen återfinns ljusa träslag som ask samt mässing, koppar och andra metaller. Här mixas ljust och luftigt med spännande färg- och formval.

– För oss på Input interiör var Tele2 Arena ett brett uppdrag. Vi har bland annat arbetat med provmöbleringar, tagit fram materialprover, hanterat inköp och samordnat, levererat, monterat och färdigställt interiören, berättar Annie Engström, platschef på Input interiör i Stockholm.

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret