Stockholm Arlanda Airport

Terminal 2 på Stockholm Arlanda Airport erbjuder spända utlandsresenärer en första anhalt och upplevelse på resan. För anländande turister utgör Terminal 2 istället ett första viktigt intryck av Sverige.

– Att leverera till Stockholm Arlanda Airport skiljer sig på många sätt från andra leveranser. Våra montörer har fått genomgå specialutbildning för att få tillstånd att köra ute på plattan. I det här projektet har vi verkligen fått bevisa att vi är precis så bra på logistik som vi påstår, säger Mats Genym, projektledare från Input interiör i Stockholm.

Stor kapacitet och modernt uttryck

Tema Arkitekter har sedan 2010 arbetat med förnyelse och utbyggnad av Terminal 2 med målet att skapa större kapacitet, mindre avstånd samt att ge terminalen en modernare arkitektur. Inredningskonceptet strävar efter ett modernt uttryck samt mot att skapa orienterande målpunkter.

Input interiör har samordnat, upphandlat och levererat all inredning till Terminal 2. Uppdraget innefattar bland annat att kvalitetssäkra inredningen så att den uppfyller alla miljökrav och brandskyddskrav som krävs i miljön. Även specialsnickerier har beställts, granskats och monterats, allt enligt en strikt tidsplan.

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret