Frame New York

På nedre Manhattan ligger denimmärket Frames butik där formgivaren och arkitekten Christian Halleröd har stått för butikskonceptet.

Halleröd har utformat flera svenska och internationella butiksinredningar där den senaste i raden är för Frame i New York, det svenskgrundade märket vars jeans blivit deras signum. För att låta produkterna komma till sin rätt har Halleröd valt en avskalad butiksmiljö, där bland annat två solida stenbord pryder butiksgolvet. Halleröd har en bakgrund som möbelsnickare och material som trä, terrazzo och sten är återkommande inslag i hans inredningar.

En utmaning

Borden i massiv sten med svarvade ben har ritats av Christian Halleröd och levererats av Input interiör.
– ­Utmaningen låg i att hitta rätt producent. Det är tekniskt krävande att tillverka bord av det här slaget men vi lyckades hitta en bra tillverkare som mötte de krav som Christian Halleröd efterfrågade, säger Erik Lundqvist på Input interiör.
– Han ville hitta rätt stenblock med rätt mönster och det var något som vi kunde hjälpa till att ordna. Resultatet blev väldigt fint och det är en häftig känsla att se de färdiga borden på plats i New York, avslutar Erik Lundqvist.

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret