C4 Shopping

I shoppingcentrets mittskepp kan besökaren vila under ett åtta meter högt träd.

C4 Shopping, uppkallat efter kung Christian IV, är en plats där besökarna kan shoppa, äta och mötas bland inspirerande butikskoncept och gröna oaser.

Med en yta på 70 000 kvadratmeter bjuder C4 Shopping på en mix av både lokala butiksaktörer och flera nya spännande koncept. Ramboll har utvecklat C4 Shopping med inspiration från vattenstaden Kristianstad. Köpcentret ligger omgärdat av gröna naturområden och stora dagvattendammar. Exteriören består av stora glaspartier i olika vinklar för att ge illusionen av isblock som skjuter upp ur vattnet.

Plats för återhämtning

Inomhus fortsätter temat med inspiration från naturen, där träd och växtlighet skapar gröna oaser mitt i centrets kommunikationsstråk. Design från lokala aktörer visas upp genom soffan BOB från Blå Station. Sofforna är levererade och monterade av Input interiör.

– För att få till den exakta formen som omsluter de stora växtkärlen krävs precision eftersom soffan består av flera olika moduler som dessutom ska följa ett färgkoordinerat mönster, säger Mattias Johnfors, säljare och projektledare på Input interiör i Kristianstad som förutom sittmöbler också har levererat inredning och textilier till centrets allmänna ytor.

– Just färgsättningen och soffmöblernas organiska form i samklang med den gröna växtligheten blev riktigt bra. Det skapar häftiga öar mitt i centret som blir till en inbjudande plats att slå sig ner på, avslutar Mattias.

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret