Administrationen Akademiska Sjukhuset

Här finns flera olika typer av arbetsplatser. Allt från tysta rum med avskärmade platser till öppna ytor och mötesrum i varierande storlek.
Interiören präglas av enstaka färgstarka inslag som bryter av mot de sobra tonerna.

Flexibla, välkomnande lokaler som ger energi och skapar wow-känsla förenas i en antikvariskt skyddad byggnad från 1860-talet.

I en kulturmärkt fastighet med många bevarade arkitektoniska kvalitéer från 1860-talet har Sjukhusadministrationen på Akademiska Sjukhuset i Uppsala sina lokaler. Den invändiga miljön präglas av ett organiskt formspråk som knyter an till byggnadens arkitektur med stuckaturer och svarvade detaljer. Inredningen som är ritad av Indicum inredningsarkitekter bidrar till en lugn och harmonisk miljö med återkommande designelement kopplade till byggnaden.

Utan räta linjer

– Ett spännande projekt som bjöd på många utmaningar, säger Pär Gunnarsson, säljare och projektledare på Input interiör i Uppsala. Våra montörer fick uppleva hur gamla charmiga hus ibland saknar räta linjer. Väggarna och golven kunde i vissa rum ha nivåskillnader på flera centimeter. En utmaning de löste och anpassade på plats.

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret