Input interiör förvärvar Weltz Workspace

Input interiör, Nordens ledande inredningskoncern, etablerade verksamhet i Danmark våren 2018. Nu fortsätter satsningen genom förvärvet av Weltz Workspace och rekrytering av Charlotte Jensen, ny COO.

Input interiör förstärker organisation i Danmark genom att förvärva Weltz workspace, en oberoende rådgivare inom inredningsbranschen som arbetar med kunder och organisationer med flera tusen anställda. Bolaget drivs av Joan Weltz som nu tillträder som Business Area Manager. Ytterligare en rekrytering genomförs då Charlotte Jensen med mångårig erfarenhet från bland annat B8 och senast Grundfos tillträder som COO.

– Det finns en struktur och process i Input interiörs verksamhet som imponerar på mig och den stämmer väl överens med den affärsmodell Weltz workspace har arbetat efter. Det känns bra att kunna erbjuda våra kunder marknadens bredaste sortiment av inredning och jag är övertygad om att vi kan ge våra kunder en bättre totalupplevelse, Joan Weltz.

Genom förvärvet och de rekryteringar som nu genomförs siktar Input interiör på att öka såväl omsättning som personalstyrka i Danmark.

– Det saknades en oberoende aktör på marknaden. Men utan egen produktion eller anställda arkitekter i verksamheten har Input interiör tagit den rollen. Genom att tillhandahålla rätt tjänster utifrån kundens behov ser vi att vi ska kunna uppnå vårt mål om att öka omsättningen från 100 till 300 miljoner i Danmark, säger Charlotte Jensen.

– Vi är väldigt glada att välkomna två kompetenta och affärsdrivna kvinnor till ledande befattningar inom Input interiör. Med den erfarenhet och branschkännedom de tillför är jag övertygad om att vi kommer att kunna lyfta vår verksamhet på flera plan och utöka med fler medarbetare redan i år, säger Mille Milehem, CEO på Input interior Denmark A/S.

Charlotte Jensen, Mille Milehem och Joan Weltz.

För mer information vänligen kontakta

Joan Weltz, Business Area Manager Input interior Denmark A/S, jwe@weltz-workspace.dk
Mille Milehem, CEO Input interior Denmark A/S, mille.milehem@inputinterior.se

Input interiör

Input interiör är Nordens ledande oberoende inredningskoncern med unik kompetens inom behovsanpassade lösningar för kontor och näringsliv, hotell och restaurang, skola och utbildning samt vård och omsorg. Idag är vi ca 600 medarbetare på 39 orter i Norden och omsätter ca 3 miljarder kronor.

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret