Input interiör tilldelas ramavtal gällande statliga myndigheter

Input interiör tilldelas ramavtal med Statens inköpscentral vid Kammarkollegiet. Avtalet omfattar 12 delområden för möbler och inredning, där Input interiör lämnat anbud på 11 och tilldelats samtliga. Kammarkollegiet beräknar att hela avtalet årligen är värt 744 miljoner.

Ett nytt ramavtal för möbler och inredning till statlig offentlig miljö är klart. Kammarkollegiet har agerat ombud och genomfört upphandlingen för samtliga avropsberättigade statliga myndigheter. Ramavtalet består av tolv delområden där Input interiör lämnat anbud på elva och tilldelats nytt förtroende att leverera inom samtliga.

– Vi är väldigt glada över att Input interiör tilldelats nytt förtroende inom samtliga områden vi lämnat in anbud på. Tack vare marknadens bredaste sortiment och att vi geografiskt finns representerade med lokal närvaro på 22 orter i Sverige kan vi förbli en stark leverantör till våra statliga myndigheter, säger Marcus Berntson, Key account manager på Input interiör.

Föregående avtal omfattade sju delområden och beräknades ha ett årligt värde på 470 miljoner. Input interiör har tidigare stått för drygt 25 procent av det totala värdet. En position man har förhoppningar om att bibehålla och utveckla.

– Det är tredje gången vi tilldelas ramavtal med Statens inköpscentral vid Kammarkollegiet, det har därmed utvecklats till ett betydande och viktigt ramavtal för Input interiör. Tillsammans med övriga statliga ramavtal, som Regeringskansliet och våra svenska ambassader i världen, har de statliga verken stor prioritet hos Input interiör. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete med avropade myndigheter även på det nya avtalet, säger Marcus Berntson.

Det nya avtalet löper över 24 månader med möjlighet till förlängning om 24 månader, med start den 16 september 2019.

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret