Nytt ramavtal om återbruk med Göteborgs Stad

Genom det nya avtalet får Input interiör möjlighet att leverera begagnade möbler samt renovera befintlig inredning åt Göteborgs Stad.

Ambitionen med det nya ramavtalet, ”återbruk av möbler inom kontor och offentliga miljöer”, är att det ska kännas lika enkelt och tryggt att beställa återbrukade möbler som nya. Input interiör har under våren tecknat avtal med Göteborgs Stad om återbruk.

– Vi är glada för förtroendet. Vår ambition är att säkerställa att de möbler som finns hos våra kunder hela tiden når nya ägare när behoven förändras. Den bas på tusentals kunder som Input interiör har i Norden bidrar till att vi idag kan erbjuda marknadens största sortiment av återbrukade möbler och därmed vara en del av en mer hållbar möbelbransch, säger Mille Milehem, COO på Input interiör.

Input interiör har under flera år arbetat med återbruk i såväl stora som små projekt. Att en aktör som Göteborgs Stad nu tecknar ramavtal om återbruk ser man som en möjlighet för affärsområdet att utvecklas ytterligare.

– Det är roligt att se att Göteborgs Stad vågar ställa krav på möbelbranschen. Som en stor aktör har de möjlighet att skapa intresse för frågan och visa vägen mot cirkulära flöden och hållbara miljöer. Lösningarna finns på plats och erbjuds redan till det privata näringslivet och avtalet ger oss en möjlighet att utveckla dem tillsammans även till den offentliga sektorn, säger Patrik Clavenstam, Kvalitets- och hållbarhetsansvarig på Input interiör.

 

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret