EFG Stockholm blir Input interiör

Våren 2018 förvärvades EFG, European Furniture Group, av Input interiör. Drygt ett år senare fortsätter en omfattande verksamhetsövergång och satsning under gemensamt varumärke när det är dags för EFG Stockholm att byta namn till Input interiör och flytta in på Sveavägen 145. 

Samtliga EFG kontor i Norden har eller ska under hösten genomgå samma process som den Stockholm nu genomför. Övergången omfattar närmare 200 personer i Sverige, Norge, Danmark och Finland, och Mille Milehem, COO Input interiör, upplever redan positiva effekter av arbetet.

– Det har gått över förväntan med tanke på vilken omfattande verksamhetsövergång det handlar om. Vi har redan sett positiva synergier kring kundnytta och kostnader samt en gynnsam utveckling på produktiviteten. Vi har lyckats nå ut med vårt budskap om hur vi som en oberoende partner kan erbjuda våra kunder större möjligheter genom marknadens bredaste sortiment. Vilket redan har genererat större orderingång i framför allt Norge och Finland.

Namn- och lokalbytet i Stockholm, som är Input interiörs största kontor, ska ses som ett nästa steg i processen att skapa en stark lokal förankring för EFG:s och Input interiörs kunder i staden. Annie Engström, platschef på Input interiör Stockholm, ser ljust på den gemensamma framtiden:

– Vi utökar med kompetenta säljare och blir ännu starkare. Min förhoppning är att vi ska ta ytterligare marknadsandelar, framförallt inom segmentet kontor och näringsliv. Med fler medarbetare är vi nu redo att ta mer mark och växla upp ytterligare.
– Jag känner mig peppad och har en stark tro till det här teamet. Reaktionerna från våra kunder har varit goda och vi ser fram emot att kunna presentera det bredaste utbudet av inredning för offentlig miljö för nya kunder.

Input interiörs personalstyrka växer i Stockholm till totalt över 80 personer och lokalerna på Sveavägen anpassas för att stödja kontorets arbetssätt.

– Vi kommer att arbeta flexibelt på ett våningsplan och med fasta arbetsplatser på det andra. Personalen har varit involverad i hela processen och vi har arbetat hårt för att få ut det bästa av varje kvadratmeter på kontoret och i vårt showroom. Vi ser fram emot att välkomna nya kollegor och kunder hit, säger Annie Engström.

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret