Återbruk och hållbarhet

Möbler ska leva länge. Därför erbjuder Input interiör en rad tjänster som förlänger livscykeln och bevarar värdet i era möbler.

Medvetna val och ansvarsfull förnyelse

Input interiör erbjuder tjänster som möjliggör medvetna val och ansvarsfull förnyelse. Vi har lång erfarenhet av återbruk i såväl stora som små projekt. Utan färdiga paketlösningar kan vi anpassa projektet för att matcha era behov och förväntningar. Inom begreppet återbruk kan vi bland annat:

 • Inventera befintliga möbler och ge rekommendationer om vad som kan återanvändas i er nya miljö. Vi säkerställer samtidigt att ni får ut så mycket som möjligt för de möbler som inte längre fyller ett behov hos er men som kan leva vidare hos någon annan.
 • Förse er med begagnade möbler.
 • Renovera befintliga eller begagnade möbler. Möblerna renoveras till så nära ursprungsskick som möjligt genom t.ex. tvätt, omtapetsering eller byte av delar.
 • Omskapa möbler och inredning till produkter med nya funktioner genom redesign.
 • Återvinna. När möblerna är uttjänta och inte fyller ett behov hos er eller någon annan kan vi återvinna dem på ett så miljövänligt sätt som möjligt.

Vi formar framtidens återbrukserbjudanden

Input interiör förespråkar en ansvarsfull och medveten förnyelse och tar ett ansvar för att utveckla återbruk och en cirkulär andrahandsmarknad.

Nyfiken på återbruk?

Skriv in dina kontaktuppgifter så berättar vi mer.

  Låt oss kontakta dig

  Dela dina uppgifter så återkommer vi.

  Tack

  Vi återkommer till dig så snart vi kan.

  Till formuläret
  Hoppsan

  Ett fel har inträffat, var god försök igen.

  Till formuläret