Uppdatera mera!

En uppdatering av er befintliga inredning behöver varken vara kostsam, tidsödande eller krånglig. Tvärtom – med enkla medel kan ni åstadkomma stor skillnad och samtidigt ge era möbler ett längre liv!

Välkommen att boka ett möte där vi kommer ut för att inventera den miljö ni önskar uppdatera. Tillsammans ser vi över era behov, förutsättningar och vad som går att åstadkomma genom rekonditionering av er befintliga miljö. Därefter sammanställs ett åtgärdsförslag.

Vad kan en rekonditionering innebära?

Begreppet är brett och kan innefatta flera olika åtgärder med den gemensamma nämnaren i underhåll som förlänger dina möblers livscykel. Att möblernas utseende dessutom uppdateras och kan kännas som nytt bidrar också till ett positivt helhetsintryck av er verksamhet.

Inga uppdateringar är för avancerade, vi finner lösningar på de mesta. I de allra flesta fall handlar en rekonditionering om följande åtgärder:

Uppfräschning

Vi rengör och tvättar till exempel produkter med textilklädsel.

Möbeltapetsering

Ett slitet tyg på till exempel en fåtölj byts ut mot ett nytt, kanske med antibakteriella egenskaper.

Lackering

Repiga stolsben eller skavda bordsskivor får en ny yta. Valmöjligheterna är stora med oändliga alternativ av NCS och RAL-kulörer.

Renovering

Delar som utsatts för extra hårt slitage kan bytas ut. Allt från bordsskivor, kanske i ett ljuddämpande eller antibakteriellt material, till nya hjul för era arbetsstolar.

Anpassning

Vi anpassar era möbler till ny teknik. Ett konferensbord kan förses med kabelrännor, el- och usb-uttag eller likande för att harmonisera med den senaste AV-tekniken.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur er miljö kan uppdateras på bästa sätt?

  Låt oss kontakta dig

  Dela dina uppgifter så återkommer vi.

  Tack

  Vi återkommer till dig så snart vi kan.

  Till formuläret
  Hoppsan

  Ett fel har inträffat, var god försök igen.

  Till formuläret