Våra medarbetare

Se vad våra medarbetare tycker om sina arbetsuppgifter, möjligheter och utmaningar.

Peder Tell

Vilket år började du arbeta på Input interiör?

2011.

Vad gör du just nu?

Just nu håller jag på att tapetsera en vinterträdgård på ett kontor i Göteborg.

Vad gör du annars om arbetsdagarna?

Då hänger jag gardiner eftersom det är gardininstallationer som jag jobbar med på Input interiör. Men det är klart att om jag ändå ska ut till en kund så kan jag ta med en stol eller något mindre som de har beställt.

Och när du inte jobbar?

Nu är jag klar med mitt hus, så nu hjälper jag min dotter med hennes. Annars så spelar jag innebandy, äter och dricker gott. Jag umgås gärna med familjen och åker på resor.

Vad har du gjort tidigare?

Jag har varit i inredningsbranschen länge, jobbade tidigare som mattläggare och med träpersienner. Överlag har jag jobbat mycket med kunder och det tycker jag är kul!

Hur kommer det sig att du hamnade här?

Det var en ren slump, jag hade en bekant på Input interiör som föreslog mig för ett jobb och på den vägen är det. Jag gillar branschen och gardiner, så det var bara att hoppa på och köra.

Vad glömmer du aldrig? En episod på jobbet…

Då får jag slå till med Londonresan, det var en sömmerska och jag som åkte över till London på jobb i två dagar. Det var ett jobb i Notting Hill, för en kund som driver Elite Plaza Hotel i världen. För ett tag sedan var jag i Bryssel och gjorde ett provmontage för ett jobb vi har på gång. Resorna blir ett härligt break i vardagen, det gillar jag med jobbet.

Vad är det svåraste med ditt jobb?

Svåraste finns väl egentligen inget… Jag gillar faktiskt utmaningar. Att sätta upp en vanlig gardinskena blir vardag, men det är kul om man också får vara med och lösa kundens behov och problem. Jag gillar att komma på lösningar!

Vad är det roligaste?

Det roligaste är variationen och att jag får träffa mycket människor och se stan på alla möjliga sätt hos alla möjliga kunder. Man gör sitt jobb och folk blir glada, så det är ett väldigt trevligt jobb på det sättet. Och vi sätter alltid kunden i centrum, vilket jag tycker är viktigt.

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret