Våra medarbetare

Se vad våra medarbetare tycker om sina arbetsuppgifter, möjligheter och utmaningar.

Jessica Hammar

Vilket år började du arbeta på Input interiör?

2008.

Vad gör du just nu?

Nu arbetar jag med en kund som förverkligar sitt livsprojekt; en tandläkarmottagning. Samtidigt sitter jag med en friskola som söker inredning som är nyskapande och funktionell.

Vad gör du annars om arbetsdagarna?

Mina dagar som säljare ser väldigt olika ut. Jag har kunder inom både privat och offentlig verksamhet, från vård och skola, till näringsliv och hotell. Det blir många möten, både med arkitekter och kunder som jag har arbetat med i flera år, men också med nya uppdragsgivare och leverantörer.

Och när du inte jobbar?

Då tränar jag eller lagar mat. Hela familjen är intresserade av matlagning så det är vårt sätt att umgås, både med varandra och i goda vänners lag.

Vad har du gjort tidigare?

Jag har varit intresserad av möbler och design sedan tonåren. När jag var 25 så arbetade jag på ett företag i Jönköping som inredare och säljare, jag lärde mig otroligt mycket av det. Därefter var jag med och startade upp Granit på Vallgatan i Göteborg, innan jag började arbeta med inköp på deras huvudkontor i Stockholm.

Hur kommer det sig att du hamnade här?

När familjen flyttade från Stockholm till Malmö fick jag ett tips av en arkitekt att jag skulle passa in på Input interiör. Då kände jag inte till företaget, men det visade sig att de sökte medarbetare och på den vägen är det. Nu har jag varit här i 10 år och kan inte förstå att tiden har gått så fort!

Vad glömmer du aldrig? En episod på jobbet…

Det finns så mycket, men Vårmässorna sticker ut. Vi arrangerar dem i egen regi och det är alltid högt i tak för våra idéer. Vi har kört dit en kaffebil som levererat espresso till besökarna, haft en juicebar och planterat vårlökar utanför entrén för att få en varm vårkänsla i kalla mars! Flera spännande föreläsare har besökt oss. En av dem är Giovanna Castiglioni, dotter till den ikoniska formgivaren Achille Castiglioni, som var här för att prata om sitt fars livsverk. Jag tillbringade en extra dag med Giovanna och det var verkligen inspirerande att prata design och formgivning med henne.

Vad är det svåraste med ditt jobb?

Det svåraste är det enorma sortimentet! Det är en utmaning men också vår styrka. Något annat är att låta designen sjunka in. Vi introduceras löpande för nya produkter och det är lätt att snabbt ”tycka till”. Men det är viktigt att höra storyn bakom; formgivarens vision, vilka användningsområden och funktioner som finns. Det är då som designen växer på en.

Vad är det roligaste?

Alla möten med människor! Att i dialogen med våra kunder kunna hitta rätt lösningar som skapar affärsnytta för dem. Och att jag får se så vitt skilda verksamheter och funktioner inom skolan, vården och näringslivet! Det är verkligen inget monotont jobb, det händer saker hela tiden.

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret