Våra medarbetare

Se vad våra medarbetare tycker om sina arbetsuppgifter, möjligheter och utmaningar.

Elina Högrell

Vilket år började du arbeta på Input interiör?

Jag började 2013.

Vad gör du just nu?

Just nu arbetar jag med SEB:s bankkontor i västra Sverige. Flera kontor längs västkusten byter koncept och arbetssätt och behöver inredning därefter. Sedan arbetar jag också med Svenska Kyrkan i Västerås som utökar sina ytor, och SDF Centrum som har ett nytt aktivitetsbaserat kontor.

Vad gör du annars om arbetsdagarna?

Som säljare innebär min roll att jag håller i trådarna när vi på Input interiör hjälper kunder och arkitekter att förverkliga sina visioner om en attraktiv arbetsplats eller miljö. Jag ser till att samarbetet fungerar från första uppstartsmöte till leverans och har under projektet ansvar för att samordna samtliga delar i vårt företag: innesälj, support, leveransbevakning, lager och montörer.

Och när du inte jobbar?

Då umgås jag med vänner och familj, samt tränar. Så fort tillfälle ges så reser jag!

Vad har du gjort tidigare?

Jag har jobbat inom väldigt olika områden; handel, restaurang och vården. Sedan har jag gått en utbildning i två år som handlade om försäljning och marknadsföring.

Hur kommer det sig att du hamnade här?

Under min utbildning hade jag en praktikperiod och då hamnade jag på Input interiör. Efter praktiken och utbildningen blev jag kvar helt enkelt.

Vad glömmer du aldrig? En episod på jobbet…

Då får jag nog säga första resan till världens största inrednings- och möbelmässa; Salone del Mobile i Milano. Inspirationen, möten med folk i branschen och att få upptäcka staden var en häftig och oförglömlig upplevelse!

Vad är det svåraste med ditt jobb?

Den största utmaningen på Input interiör är också det som gör jobbet spännande – att det alltid finns något nytt att lära sig. Branschen är i ständig förändring. Det kommer nya möbler, leverantörer, avtal och kunder. Det kan vara svårt, men också väldigt roligt.

Vad är det roligaste?

Att jag får chansen att träffa så många olika människor. Såväl kollegor, kunder och samarbetspartners som leverantörer och arkitekter. Dessutom får jag arbeta brett. Eftersom alla kunders behov ser olika ut är projekten varierande och omväxlande.

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret