Greenified seminarium – Southern Sweden Design Days

Hur kan vi bidra till hållbar konsumtion och samtidigt inspirera andra att göra detsamma? Greenified skapar förutsättningar för organisationer och företag att bli del av den gröna omställningen genom återbrukad inredning.

Att ta vara på det som redan finns är ett av de bästa sätten att minimera klimatpåverkan. Kvalitativ inredning har en lång livslängd, oftast mycket längre än en miljö och en ägare. På Greenified, som är en del av Input interiör, arbetar vi för att reducera överflödig nykonsumtion genom innovativa och miljövänliga lösningar. Med god design som främsta verktyg hjälper vi arkitekter och kunder att göra hållbara val.

Möbler ska leva länge

I offentliga miljöer kasseras inte sällan inredning på grund av önskemål om färg och form, snarare än slitage. Hos Greenified får möbler som inte längre fyller sitt syfte ett nytt liv, i en ny miljö, hos någon annan. Vår ambition är att minimera det ekologiska fotavtrycket genom ett cirkulärt ägandeskap av inredning hos organisationer och företag.

Go Green – Go Greenified!

Nu är det dags att tänka om – och ställa om. Tillsammans med arkitekter och inredare kan vi höja tempot och leda den gröna utvecklingen framåt. Greenified är morgondagens sätt att köpa och sälja inredning. Följ med i den gröna omställningen med hjälp av design och återbruk och ta del av framtidens sätt att hantera inredning. Välkommen till ett seminarium med Greenified!

 

Torsdag 19 maj kl 14.00 – 15.30

Vi bjuder på fika i Input interiörs lokaler på Flygplansgatan 9 i Malmö. Anmäl dig och dina kollegor via formuläret eller ring 040-20 66 00. Observera att du behöver en anmälningskod, den får du i din inbjudan alt. genom att kontakta oss. Begränsat antal platser. Vi bjuder även på lunch den 19 maj, läs mer om det eventet här.

 

Välkommen
Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

  Tack

  Vi återkommer till dig så snart vi kan.

  Till formuläret
  Hoppsan

  Ett fel har inträffat, var god försök igen.

  Till formuläret