Avspark med Input interiör

Välkommen till uppladdning och avspark med Input interiör i Borås

Våren är äntligen här och därmed IF Elfsborgs premiärmatch. Input interiör bjuder dig på en fullmatad uppladdning den 1 april. Vi värmer upp med vårens trender, nyheter och förtäring på lokstallarna. Vi lyssnar till äventyraren Aron Anderson och inspireras av Framtidens skola. Därefter beger vi oss till Borås Arena för att se matchen mot Hammarby IF.

15.00 Framtidens skola

EKV berättar om sin syn på framtidens skola. Vilka utmaningar finns det i dagens och morgondagens lärmiljöer och hur kan inredningen bidra med lösningar?

17.00 Aron Anderson

Aron är äventyraren som har rest jorden runt för att inspirera andra att kämpa för sina drömmar. Under en föreläsning med humor, användbara verktyg och insikter får du ta del av Arons erfarenhet av att maximera sin potential och nå sina mål, oavsett hinder.

Välkommen till Olovsholmsgatan 25 måndagen den 1 april. Dörrarna står öppna från kl. 14.00 och maten serveras från kl 16.00. Bjud gärna med dig en kollega och anmäl er via formuläret.

 

Välkommen!

 

På Input interiörs event förekommer fotografering i marknadsföringssyfte. Informera oss på plats om du inte vill vara med på bild.

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret